Les nostres instal·lacions

On i Com treballem?

L’equip de TAD considera una gran responsabilitat el reciclatge per la sostenibilitat del medi ambient, per això t’ensenyem com treballem amb el màxim respecte i rigurositat legal.

On ens situem?

Les nostres instal·lacions estan situades al polígon industrial de l’Est a Pallejà i són accessibles. Disposem d’una gran varietat de maquinària preparada per dur a terme les tasques.

Planta tancada de processat

Aquesta es una planta tancada de trituració amb accès restringit i amb mesures perimetrals per tal de protegir la seguretat de la documentació o material confidencial a destruir i per garantir la inviolabilitat del recinte.

Moll de descàrrega

Moll de descàrrega dels contenidors de seguretat per garantir la total confidencialitat durant la manipulació i tractament de tots els documents. Compleix amb les diferents normatives municipals, autonòmiques i estatals i amb les disposicions industrials relatives a la prevenció de riscos, salud laboral, extinció d’incendis i protecció del medi ambient.

Maquinària de trituració per tall creuat

Converteix la seva documentació o material confidencial en partícules minúscules que són posteriorment compactades en premses d’alta potència. El mètode utilitzat fa impossible la reconstrucció o el reconeixement de la informació destruïda.

Truca al 93 663 17 12

Som especialistes en trituració d’arxius i dades amb més de 15 anys d’experiència en destrucció controlada i verificada. Sempre treballant amb total confidencialitat, traçabilitat i compliment legal.

També et podem ajudar amb el transport i gestió de residus, la gestió de envasos industrials, neteges tècniques, transport directe de mercaderies i consultoria medioambiental.

Contacta amb nosaltres

Contáctanos!